-->
Főoldal Smink Tesztek Divat Filmajánló Könyvajánló Köröm Simple is beautiful DIY

2015. november 23.

Drogériás púder és arcpirosító ecsetek

Szerencsére ma már a boltokban is lehet találni jó minőségű és olcsó sminkecseteket, bár nem árt körültekintőnek lenni, mert könnyen mellé is nyúlhatunk a választásunkkal. Én most három ecsetet szeretnék bemutatni, amik mind beszerezhetőek a hazai drogériákban.

For your Beauty arcpirosító ecset, Body&Soul púderecset, For your Beauty arcpirosító ecset

Az első egy For your Beauty arcpirosító ecset, ami a Rossmann saját márkás terméke. A leírásban, kiváló minőséget, és az arcpirosító könnyű felvitelét ígéri. Utóbbival még úgy ahogy egyet is értek, mert egy halványabb pirosítót, még szépen el tud dolgozni, de egy erősebben pigmentáltat, már kevésbé. Továbbá a szőrszálak ferde kialakításának köszönhetően, kontúrozásra is alkalmas lehet, de itt is csak akkor, ha kevésbé pigmentált a termék, amit fel kívánunk vinni. Idáig, még talán azt mondanám, hogy pár száz forintot megér, de a minősége az valami borzalom. A szőrszálai elég szúrósak, és mosástól függetlenül hullajtja a szálait. Egy szó mint száz, nem ajánlom ezt az ecsetet.

A második egy Body&Soul púderecset, ami a Müller saját márkás terméke. Itt a leírás mikrofinom kidolgozású, szintetikus nejlonszőröket ígér, melyekkel könnyen felvihető a púder, és ezáltal egyenletes arcszínt tudunk magunknak varázsolni. Ez e bevezetés, már önmagában elég kecsegtető, s azt kell hogy mondjam, nem is hazudik. Nagyon puhák az ecset szálai, és többszöri mosás után sem hullajtja a szőrét. Én a púderezés mellett, pirosításhoz is szoktam használni. Az egyetlen negatívum talán az, hogy én a csomagolás alapján, egy gömbölyű fejű ecsetre számítottam, és ez inkább lapos, de jól dolgozik, így e miatt pontlevonást semmiképp sem érdemel. (Allergiások részére is!)
                                                                                                            
A harmadik egy For your Beauty arcpirosító ecset. Finom szintetikus szőrszálai, olyan puhák, hogy szinte simogatják az ember lányának az arcát. Kitűnő púderezéshez, pirosításhoz, és kontúrozáshoz is. Az ecset feje egyébként itt is lapos, mint gömbölyű, de annyira gyönyörű, hogy kit érdekel a formája.  A szőrét sem hullajtja, így csak ajánlani tudom. 

Pontozás:

For your Beauty arcpirosító ecset: 2/5
Body&Soul púderecset: 5/5
For your Beauty arcpirosító ecset: 5/5


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése