-->
Főoldal Smink Tesztek Divat Filmajánló Könyvajánló Köröm Simple is beautiful DIY

2016. február 27.

Neutrogena termékek száraz, érzékeny, irritált és viszkető bőrre

Neutrogena termékek száraz, érzékeny, irritált és viszkető bőrre

Télen a hideg és szeles idő, illetve a fűtés miatti száraz levegő könnyen megviselheti bőrünket, ilyenkor hamar kiszáradhat, repedezetté válhat vagy akár viszkethet is. Sajnos ezt az időszakot az én bőröm sem viseli túl jól, így minden évben elindulok megkeresni a számomra tökéletes testápolót és kézkrémet, abban a reményben hátha most végre rátalálok az igazira.

Idén télen a Neutrogena száraz, érzékeny, irritált és viszkető bőrre való termékeit teszteltem. Először mindegyik termékről egy leírást olvashattok, pontosan azt, ami a tubuson szerepelt, aztán pedig a saját tapasztalataimat osztom meg veletek.

Neutrogena intenzív regeneráló testápoló norvég formulával, érzékeny bőrre (nagyon száraz, viszkető és irritált, érzékeny bőrre) Illatmentes (250 ml)

Termékleírás:

A nagyon száraz bőr lehet még érzékeny is, így speciális ápolást és figyelmet érdemel. Az új intenzív regeneráló testápoló érzékeny bőrre illatanyag mentes és speciálisan kifejlesztett formulája minimalizálja az allergia kockázatát, klinikailag bizonyítottan úgy hat, akár a bőrre helyezett regeneráló „tapasz”, segít a nagyon száraz, érdes és viszkető érzékeny bőr ápolásában már az első használattól. Már az első használattól érezni fogja, hogy bőre megnyugszik, majd napról-napra intenzíven hidratált, puha és bársonyos tapintású lesz. Krémes állaga könnyen felszívódik, nem hagy zsíros, ragacsos érzetet a bőrön. Használja 1 vagy 2 alkalommal naponta, különösen ügyelve a nagyon száraz területekre (pl. láb, könyök, térd).

Tapasztalataim:

Igazából a termékleírás minden sorával egyet kell hogy értsek, tényleg nem tudok belekötni. Már ez első használat után puhább lesz a bőr, elmúlik a viszkető érzés, továbbá nincsen ragacsos érzet a bőrön, felkenés után már szinte azonnal lehet öltözni is. Az is nagyon tetszik benne, hogy pumpás kiszerelésű, bár az egyetlen negatívuma is ebből fakad, mert a végén még elég sok krém marad a tubus alján, amit nem lehet kipumpálni. Én ilyenkor szét szoktam vágni, mert sajnálom kidobni, tudván, hogy még jócskán van benne. De ezen kívül, tényleg nem tudok rosszat mondani a testápolóra.

Neutrogena norvég formula intenzív regeneráló testápoló – érzékeny bőrre (nagyon száraz és irritált bőrre) Illatmentes (400 ml)

Termékleírás:

Az intenzív regeneráló testápoló érzékeny bőrre illatanyag mentes és speciálisan kifejlesztett formulája minimalizálja az allergia kockázatát. Klinikailag bizonyítottan úgy hat, akár egy regeneráló, hidratáló „tapasz”, hogy segítsen a nagyon száraz, irritált bőr helyreállításában és megnyugtatásában az első használattól. Az első használattól azonnal érezni fogja, hogy bőre megkönnyebbül és komfortossá válik. A mindennapi használat során a bőr intenzíven hidratált, puhább és simább lesz. Krémes, nem zsíros állaga könnyen felszívódik, közvetlenül használat után lehetővé téve az öltözködést. Bőrgyógyászok közreműködésével kifejlesztve. Használja 1 vagy 2 alkalommal naponta, különösen ügyelve a nagyon száraz területekre (pl. láb, könyök, térd).

Tapasztalataim:

Tulajdonképpen csak ismételni tudom magam. Ez a termék is már az első használat után érezteti a jótékony hatását, hamar beszívódik és nem hagy ragacsos érzetet maga után. Valójában a két testápoló között én semmi különbséget, eltérést nem tapasztaltam. Ez nagyobb kiszerelésben kapható, ha esetleg valakinek ez szempont a vásárlásnál.

Neutrogena illatmentes kézkrém norvég formulával (75 ml)

Termékleírás:

Azonnali és tartós enyhülés még a legszárazabb kezeknek is. Egy csepp is elég ebből a glicerinben gazdag formulából, hogy azonnal enyhítse és védje az erősen száraz és kirepedezett kezeket. Még a szélsőséges körülményeknek kitett kezet is láthatóan puhábbá és lágyabbá varázsolja. Koncentrált összetételének köszönhetően akár 300 alkalomra is elegendő.

Tapasztalataim:

A kezem eszméletlenül száraz tud lenni, néha annyira, hogy képes akár véresre repedezni rajta a bőr. Ezért nagyon örülök neki, hogy rátaláltam erre a kézkrémre, ugyanis minden szempontból bevált és megoldást nyújtott a problémámra. Már az első használat után látható és érezhető a jótékony hatása, nagyon hamar beszívódik és nem hagy ragacsos érzetet maga után. Mini kiszerelésben is kapható (15 ml), így akár könnyen magunkkal is tudjuk vinni. A három termék közül, abszolút ez a kedvencem. Imádom!!!!!

Összességében nagyon örülök neki, hogy rátaláltam erre a termékcsaládra. Már régebben is használtam Neutrogena testápolókat (a kék színű csomagolásúakat), de ezek még szimpatikusabbak az illatmentességük révén. Én mind a három terméket nyugodt szívvel tudom ajánlani.

Pontozás: 5/5

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése